Voor Kanon Loading Equipment produceren wij een aantal valbeveiligingsproducten. Deze worden gemaakt van staal, RVS en aluminium.

Laadplatform met opgaande trap:

Om gemakkelijk bovenop een tankwagen en/of spoorwagon te komen worden laadplatformen gebruikt. Deze staalconstructies worden compleet bij GEMA Apparatenbouw geproduceerd.

Vouwtrappen eventueel met veiligheidskooi:

Deze trappen bieden een veilige en efficiƫnte toegang van laadplatform naar tankwagen en of spoorwagons. De veiligheidskooi zorgt voor een afgeschermd gebied.

De bediening is handmatig met behulp van veer balanscilinder of pneumatisch / hydraulisch bediend.

Elevation Platform:

Dit nieuwe product van Kanon Loading Equipment is een in hoogte verstelbaar laadplatform. Wanneer een tangwagen onder het Elevation Platform staat, daalt het complete laadplatform naar de juiste hoogte. De operator kan ter hoogte van het mangat het rooster optillen en starten met het verladen.

Flex Cage:

De flex Cage is het allernieuwste product op het gebied van valbeveiliging. Middels een vouwtrap vanaf het laadplatform komt de operator op de tankwagen. De Flex Cage zorgt ervoor dat de operator niet van de tankwagen af kan vallen. Alle vier de zijden kunnen onafhankelijk van elkaar middels elektromotoren bediend worden. Hierdoor wordt een veilige werkplek voor de operator gecreƫerd.